Utbildningar och ErfarenheterMed 15 år i ryggen inom räddningstjänst med tillfällen att utbilda mig för en mängd svåra situationer har bland annat motorsågning varit en stor del i min bana som brandman. Jag har även utbildat brandmän inom motorsågshantering och att arbeta med stormfällda farliga träd och stammar på rätt sätt med rätt metoder för att undvika olyckor.

Från Säker skog har jag en mängd behörighetsutbildningar bakom mig vilka är A, B, C, F, S och V.  I dessa nivåer ingår Bl.a Motorsågens hantering, Avancerad fällning och träd i spänn, väghållning samt skadade träd. Även F som är specifikt för räddningstjänst och arbete från skylift.

Finns att läsa om här:

Körkortsnivåerna, beskrivning - Säkerskog (sakerskog.se)

Från det har jag valt att erbjuda hjälp till privatpersoner och företag som behöver få bort träd som egenföretagare och förstått att det är det här jag vill hålla på med men också att jag är bra på detta och har en hel rad av nöjda kunder bakom mig.KONTAKTA MIG

Lägg en rad i formuläret nedan med frågor funderingar eller om du vill att jag kommer och kikar på något som behöver utföras.